Houten vloeren Steenwijk

La Planche levert u het totale plaatje

Zoekt u naar de vakspecialist in houten vloeren in Steenwijk? Die vindt u bij La Planche. Wij zijn gevestigd bij u in de buurt van Steenwijk. Wij doen het net even wat completer en anders dan onze collega’s. Eiken vloerdelen nodig in Steenwijk? Dan hebben wij de bomen voor deze eiken vloerdelen al op het oog. Of de droging voor uw nieuwe parket in Steenwijk is al in volle gang. We weten precies wanneer het hout voor bijvoorbeeld de white wash vloer geschikt is om te zagen. We hebben namelijk het complete plaatje steeds in het vizier. De bomen worden door ons gekapt. De droging monitoren wij nauwkeurig. Zagen op het juiste moment voor bijvoorbeeld uw eiken lamelparket in Steenwijk? Dat hebben we volledig in de vingers. Op die manier zijn we ook in staat om u de allerbeste kwaliteit houten vloeren te leveren. Heeft u een wens die u met La Planche wilt bespreken? Stuur ons dan een e-mail. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op in Steenwijk om dit te bespreken.

Houten vloer kopen in Steenwijk

La Planche is de specialist op het gebied van onder andere parketvloeren in Steenwijk. Onze vakmensen leveren uitsluitend kwaliteit en vakwerk en verkopen alle soorten houten vloeren. Wij helpen graag bij het vinden van de houten vloer die u mooi vindt. Zo verkopen wij onder andere Parketvloeren en kloostervloeren. Vraag ons wat de mogelijkheden zijn bij u in Steenwijk.

De bewerkingen bij La Planche

Bij La Planche beschikken we over tientallen jaren ervaring met de bewerkingen voor de houten vloer. Bijzondere technieken, zoals roken, schrapen, walsen en trommelen kennen voor ons geen geheimen. We adviseren u graag welke methode voor uw soort wens het meest geschikt is.

De soorten houten vloeren die wij in Steenwijk leggen

Een mooie houten vloer in uw woning in Steenwijk?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

U kunt bij La Planche eigenlijk voor alle soorten houten vloeren terecht. Dat is ons vak en onze passie. Iedere keer opnieuw genieten ook wij van het eindresultaat. Veel van onze opdrachten hebben betrekking op de volgende producten:

  • Eiken vloerdelen
  • Eiken lamelparket
  • Kloostervloer van verschillende houtsoorten
  • De moderne white wash vloer
  • Parket in reguliere en bijzondere uitvoeringen

Neem contact met ons op om juist uw bijzondere wensen voor parket of andere hout toepassingen met ons te bespreken.

Houten vloer laten leggen in Steenwijk

Bij La planche kunt u voor meer terecht dan alleen het kopen van houten vloeren. Zo kunt u bij ons ook uw houten vloer laten leggen in Steenwijk. Wij leveren hoge kwaliteit parketvloeren en leggen de houten vloer snel en vakkundig, hierbij verliezen wij nooit de kwaliteit uit het oog. Heeft u geen zin om de houten vloer zelf te leggen? Schakel dan La Planche in. Naast het leggen van uw houten vloer adviseren wij u ook in alles wat u moet weten op het gebied van onderhoud. Wacht niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Joure

Contact over uw houten vloeren in Steenwijk

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die La Planche u te bieden heeft? Neem dan bij voorkeur contact met ons op met een e-mail. Wij zijn namelijk vooral in de praktijk bezig. Door ons te mailen op het e-mailadres info@la-planche.nl kunnen we op een voor u en ons geschikt moment contact met u opnemen. We bespreken dan graag de wensen die u bijvoorbeeld voor parket heeft. Ook de moderne white wash vloer behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Eiken vloerdelen of eiken lamelparket? We komen er graag voor naar Steenwijk.