Houten vloeren Sneek

De mooiste vloeren

Bent u in Sneek op zoek naar de beste houten vloeren? Nieuw parket bij u in Snits? Daarvoor kunt u uitstekend terecht bij u in de buurt van Sneek bij La Planche. Bij La Planche blijft het niet bij het inkopen van de vloer en deze keurig plaatsen. Wij volgen namelijk het gehele proces. Van boom tot white wash vloer. De sortering van de bomen voor uw eiken vloerdelen houden we in eigen hand. We kennen eigenlijk iedere boom die uiteindelijk bij u de kloostervloer of bijvoorbeeld het eiken lamelparket gaat vormen. We merken zelf de bomen in het bos. Zagen en kappen doen we in eigen beheer. De zagerij van La Planche zorgt ervoor dat het gedroogde hout wordt verwerkt tot vloerdelen. Eiken en andere houtsoorten worden later uw perfectie houten vloeren, lamelparket en bijvoorbeeld de kloostervloer in Sneek. De bewerkingen voordat de houten vloeren bij u in Sneek worden gelegd.

Houten vloer kopen in Sneek

La Planche is uw specialist op het gebied van parket en andere houten vloeren in Sneek. Wij leveren uitsluitend kwaliteit en vakwerk en verkopen alle soorten houten vloeren. Wij helpen graag om de geschikte houten vloer voor u te vinden. Zo verkopen wij onder andere parket en kloostervloeren. Wilt u uw nieuwe houten vloer niet zelf leggen dan kunt u dit door ons laten doen. Vraag ons wat de mogelijkheden zijn bij u in Sneek.

Bewerkingen van houten vloeren bij La Planche

Wij zorgen ervoor dat de uitstraling van uw white wash of ander soort vloer bij u in Sneek precies zo wordt als gewenst. Het bewerken van het parket, de kloostervloer, het lamelparket en eiken vloerdelen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Dat gaat verder dan het keurig afwerken met messing en groef en oliën. Wij beheersen namelijk ook de meer geavanceerde technieken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schrapen, trommelen, roken en walsen. Het is maar net wat uw wensen in Sneek zijn. Dat kan variëren van een klassieke uitstraling van het parket tot een moderne white wash vloer. Heeft u bijzondere wensen voor uw parket of eiken vloerdelen in Sneek? Deel ze met ons en wij zorgen voor een perfect eindresultaat bij u in Snits.

Een mooie houten vloer in uw woning in Sneek?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

De populairste houten vloeren bij La Planche

Er bestaan veel verschillende voorkeuren. Onze klanten kiezen vaak voor ons als ze deze producten optimaal gelegd willen hebben:

  • Een kloostervloer
  • Een white wash vloer
  • Lamelparket
  • Klassiek parket
  • Eiken vloerdelen en eiken lamelparket

Iedere soort houten vloer is mogelijk. Neem contact met ons op om uw persoonlijke wensen met ons te delen.

home-vloeren

Houten vloer laten leggen in Sneek

Naast het kopen van houten vloeren in Sneek kunt u bij La Planche ook terecht om uw houten vloer laten leggen. Wij leveren hoge kwaliteit parket en andere houten vloeren. Wij leggen uw houten vloer snel en vakkundig, hierbij verliezen wij nooit de kwaliteit uit het oog. heeft u geen zin om uw nieuwe vloer zelf te leggen? Schakel dan La Planche in. Naast het leggen van uw houten vloer adviseren wij u ook in alles wat u moet weten op het gebied van onderhoud van uw houten vloer. Wacht niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contactgegevens La Planche

Bent u op zoek naar een mooie houten vloer en woont u in Sneek? Dan kunt u bij La Planche terecht. U bereikt La Planche bij voorkeur met een e-mail. Stuur deze naar info@la-planche.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op in Sneek.