Parketvloer

Allrounders met veel ervaring in vloeren

Zoekt u naar de beste leverancier die uw parketvloer ook vakkundig plaatst? Wij zijn La Planche, vloeren specialist uit Dokkum. We werken voor veel verschillende opdrachtgevers. Niet alleen in Friesland, maar door heel Nederland vinden klanten de weg naar ons door ons hoogwaardige afwerkingsniveau. En natuurlijk de zorgvuldige geselecteerde kwaliteit van de houten vloeren. Optimaal bewerkt volgens uw wensen. Als het echt goed moet zijn kiest voor La Planche!

Een prachtige parketvloer

Een prachtige nieuwe parketvloer was gelegd in een vers opgeleverde woning. Met trots keken de bewoners naar het eindresultaat. Die trots duurde niet lang. De eerste de beste waterspetters zorgden voor kringen en vlekken in het nieuwe parket. Deze vloer was toch kant-en-klaar geleverd en klaar voor gebruik? Er bleek sprake te zijn van een misverstand met de leverancier. Compleet geleverd bleek hier te betekenen dat de vloer klaar was om gelegd te worden. Niet afgesproken was echter de afwerkingslaag van de vloer. Die had moeten zorgen voor de dichting en bescherming. Bij La Planche zult u dit soort situaties niet meemaken. Wij maken namelijk altijd duidelijke afspraken met u. Compleet opleveren betekent bij ons écht compleet opleveren.

Wilt u een mooie duurzame parketvloer?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Mogelijke bewerkingen van uw parketvloer

We leveren u de parketvloer. Precies zoals u dat wenst. Niet voor niets zijn we bij La Planche hierin al tientallen jaren specialisten. Op maat gezaagde planken, een verstek, verschillende breedtes of een afwerking met klasse en uitstraling. Precies zoals dit bij uw wensen aansluit! Een aantal bijzondere bewerkingen die wij voor u uit kunnen voeren:

  • Roken
  • Walsen
  • Trommelen
  • Oliën
  • Kleuren in elke gewenste RAL-kleur
  • Schrapen

De bewerkingen schuren en oliën zijn voor veel parketbedrijven standaard. Voor de meer bijzondere bewerkingen komt u toch echt bij La Planche terecht.

Contact opnemen over uw (nieuwe) parketvloer

La Planche is u graag van dienst met de beste kwaliteit parketvloer. Voor informatie en het maken van afspraken kunt u het beste met een e-mail contact met ons opnemen. U bereikt ons op het e-mailadres info@la-planche.nl. Voor nieuwe- en verouderde parketvloeren gaat u naar La Planche. Uw specialist voor de parketvloer.

parketvloer