Parket

La Planche

Het beste parket en de ruimste mogelijkheden? Dat vindt u bij La Planche. Wij zijn uw specialist in parket en zorgen voor veel mogelijkheden in houten vloeren. Wilt u dat het parket zorgvuldig is geselecteerd en gemaakt? Dat het parket precies zo wordt gelegd en afgewerkt, zoals u dat wenst? Dan zijn wij uw partner. Reken niet uitsluitend op onze kwaliteit parket en vakmanschap. Ook voor een voordelige en concurrerende prijs bent u bij La Planche aan het juiste adres. Wij kiezen zelf de bomen voor ons hout. Na het kappen en zagen volgt een drogingstijd. Deze periode brengt het hout door bij ons in de zagerij en de opslag. Zo houden we controle. We bepalen de juiste periode waarin het hout geschikt is voor verdere bewerking. Door deze nauwkeurigheid weet u op ieder moment zeker dat u topkwaliteit geleverd krijgt. Voor de bewerkingen van uw te leveren parket kunt u bij voorbaat kiezen voor het soort bewerking dat bij u past. Vraag ons maar eens naar de mogelijkheden. Wij zeggen u een vakkundig antwoord en advies toe. Dat is gratis. Onze prijzen? Die zijn voordelig en concurrerend.

Bijzondere mogelijkheden voor bewerking

We zijn bij La Planche van alle markten thuis. Zo kunt u bij ons kiezen alle vele kleuren om af te werken. Daarbij zijn alle zogenaamde RAL-kleuren vertegenwoordigd. In de bewerkingen zijn wellicht oliën en aflakken ruim bekend. Maar kent u ook bewerkingen, zoals walsen, trommelen en schrapen? Die beheersen we ook. Net als roken een techniek die zorgt voor een bijzonder resultaat. Uniek en onderscheidend. Dat is ook onze aanpak. Het maakt u als onze klant met uw vloeren onderscheidend. Wilt u ook genieten van het unieke karakter van uw nieuwe vloer? Ga daar dan eens met ons over in gesprek.

Op zoek naar mooi parket dat lang meegaat?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Parket. In welke vormen leveren we dat?

Eigenlijk is het een verzamelnaam. Het verschijnt bijvoorbeeld ook als”

  • White wash vloer
  • Kloostervloer
  • Lamelparket
  • Visgraatparket
  • Vloerdelen

We gebruiken alle soorten mogelijkheden om ervoor te zorgen dat we uw wensen voor de houten vloer volledig waarmaken.

Contact opnemen met La Planche over uw parket

We geven u bij La Planche graag meer informatie over de ruime mogelijkheden die we u kunnen bieden. Het best komt u in contact met ons door te mailen naar het e-mailadres info@la-planche.nl. La Planche is uw specialist in parket in Friesland en door heel Nederland.

parket