Houten vloeren Meppel

Van boom tot vloer in goede handen bij La Planche

Wilt u zich in Meppel verzekeren van de beste kwaliteit houten vloeren? Daarvoor kunt u dan uitstekend terecht bij La Planche. Wij zijn een allround bedrijf en gevestigd bij u in de regio Meppel. Bij La Planche pakken we het net even anders en completer aan. De bomen die uiteindelijk zorgen voor uw white wash vloer of eiken vloerdelen kiezen we zelf. We zorgen dat er vakkundig wordt gekapt en gezaagd. De droging van het hout houden we zelf in beheer. Zo weten we precies op welk moment het hout geschikt is om te verzagen. U bent in Meppel dus al in een vroegtijdig stadium verzekerd van een optimaal eindresultaat. Immers, wij controleren en handelen precies op het juiste moment. Dan mag het logisch heten dat u dit in de kwaliteit van onze gelegde houten vloeren ook terugziet. Zoekt u dus in Meppel naar de perfecte kloostervloer? Parket voor de parketvloer? Eiken vloerdelen of lamelparket? Dan zit u bij La Planche in Meppel helemaal goed.

Houten vloer kopen in Meppel

La Planche is de specialist op het gebied van onder andere parketvloeren en eikenhouten vloeren in Meppel. Onze medewerkers leveren uitsluitend kwaliteit en vakwerk. Wij verkopen alle soorten houten vloeren en adviseren u graag over de mogelijkheden. Zo verkopen wij onder andere parketvloeren, kloostervloeren en eikenhouten vloeren. Als u niet zelf de houten vloer wilt leggen dan kunt u dat gelijk door ons laten doen. Vraag ons wat de mogelijkheden zijn bij u in Meppel.

Bewerkingen op alle mogelijke manieren

Wilt u in Meppel verzekerd zijn van de ideale bewerking die bij uw wensen past? De perfect uitstraling van uw parket? Top eiken vloerdelen? Het perfect afgewerkte lamelparket? Dan kiest u met La Planche voor een specialist met meer dan 20 jaar aan ervaring. Natuurlijk, veel bedrijven kunnen uitstekend parket leggen. Het proces van oliën, schuren en lakken gaat daar ook prima. Maar wat gebeurt er als u specialistische technieken wenst? Dan bent u toch echt bij La Planche het beste af. Daarbij blijven we voordelig werken. We geven u altijd graag een scherp geprijsde offerte. Ook al wilt u specialistische technieken, zoals walsen, trommelen of schrapen.

Een mooie houten vloer in uw woning in Meppel?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Populaire houten vloeren bij La Planche

Als u één van deze houten vloeren wenst, dan bent u in het gezelschap van veel van onze klanten die u voorgingen:

  • White wash vloer
  • Klassiek parket en lamelparket
  • Eiken lamelparket en eiken vloerdelen
  • Een kloostervloer
  • Renovatie van uw eigen houten vloeren

Houten vloer laten leggen in Meppel

Wij doen meer dan alleen het verkopen van houten vloeren in Meppel. Zo kunt u bij ons ook uw houten vloer laten leggen door onze vakmensen in Meppel. La Planche levert hoge kwaliteit houten vloeren. Wij leggen uw parketvloer en andere houten vloeren snel en vakkundig, hierbij verliezen wij nooit de kwaliteit uit het oog. Kunt u de houten vloer niet zelf leggen? Schakel dan de vakmensen van La Planche in. Naast het leggen van bijvoorbeeld uw parket adviseren wij u ook in alles wat u moet weten op het gebied van onderhoud van uw houten vloer. Wacht niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan.

houten vloeren meppel

Ook parket of eiken vloerdelen in Meppel?

Voor meer informatie over de mogelijkheden bij u in Meppel kunt u contact opnemen met La Planche. Overigens ook gewoon voor white wash vloer, kloostervloer en eiken lamelparket. U bereikt ons het eenvoudigste op het e-mailadres info@la-planche.nl. Wij nemen dan contact met u op om de wensen te bespreken. We zien u graag binnenkort in Meppel voor de ideale houten vloeren.