Houten vloeren Leeuwarden

Specialisten met ervaring in hout

Zoekt u in Leeuwarden de beste allround service in houten vloeren? Die krijgt u in de regio Leeuwarden bij La Planche. Wij beschikken over tientallen jaren aan ervaring. De eiken vloerdelen die we nu voor onderhoud krijgen aangeboden zijn wellicht al meer dan 20 jaar geleden door ons gelegd. Opnieuw schuren en nieuwe olie? Uw vloer wordt weer als nieuw en kan er gerust weer 20 jaar tegenaan. Bij ons kiest u voor alles wat mogelijk is met houten vloeren. Het maakt voor ons niet uit of u een white wash vloer wilt. Misschien een kloostervloer? Of toch liever eiken lamelparket? Wij maken het voor u in Leeuwarden en elders dik voor elkaar. Reken op ons als het gaat om het volledig en compleet vertalen van uw wensen naar de praktische uitvoering.

Houten vloer kopen in Leeuwarden

La Planche is de specialist op het gebied van onder andere eikenhouten vloeren en parketvloeren in Leeuwarden. Wij leveren uitsluitend kwaliteit en vakwerk en hebben vele soorten houten vloeren in ons assortiment. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Zo verkopen wij onder andere hoge kwaliteit parketvloeren en eikenhouten vloeren. En als u wilt dan kunt u uw houten vloer gelijk door ons laten leggen. Vraag ons wat de mogelijkheden zijn bij u in Leeuwarden.

De bomen die voor uw houten vloer zorgen

Bij La Planche zorgen we dat iedere boom bij ons bekend is. De bomen die moeten zorgen dat u de perfecte eiken vloerdelen krijgt. De white wash vloer die past bij uw stijl en smaak. Maar ook de parketvloer die net dat stukje extra heeft om onderscheidend te zijn. De bomen die we gebruiken drogen bij ons minimaal 8 maanden voordat ze worden gebruikt. Het hout moet voldoende droog zijn voor bewerking. Dat gehele proces, van zagen tot bewerken, verzorgen we volledig zelfstandig. Ervaar het zelf en ontdek hoe onze zorg en aandacht u het beste mogelijk op zal leveren.

Een mooie houten vloer in uw woning in Leeuwarden?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Soorten bewerkingen voor uw houten vloeren in Leeuwarden

Bij La Planche kunnen we iedere soort bewerking voor de houten vloeren voor u uitvoeren. Denk bijvoorbeeld voor uw white wash vloer of bijvoorbeeld eiken lamelparket aan:

  • Olie aanbrengen
  • Schrapen
  • Roken
  • Walsen
  • Trommelen

Wellicht zeggen de bovengenoemde technieken u niets. Waar het echter om gaat, is dat we u precies de stijl kunnen bieden die bij uw interieur in Leeuwarden het beste past. Neem contact met ons op in Leeuwarden om te ontdekken welke mogelijkheden wij u te bieden hebben. U vindt onze contactgegevens onderstaand.

Leeuwarden

Houten vloer laten leggen in Leeuwarden

Wij doen meer dan alleen het verkopen van houten vloeren in Leeuwarden. Zo kunt u bij La Planche ook uw houten vloer laten leggen door onze vakmensen in Leeuwarden. La Planche levert hoge kwaliteit Eikenhouten vloeren. Onze vakmensen leggen uw houten vloer snel en vakkundig, hierbij verliezen wij nooit de kwaliteit uit het oog. Wilt u niet zelf op de knieën om uw vloer te leggen? Schakel dan La Planche in. Naast het leggen van uw houten vloeren adviseren wij u ook in alles wat u moet weten op het gebied van onderhoud van uw houten vloer. Vraag snel en vrijblijvend een offerte aan.

Contact over uw eiken lamelparket of vloerdelen in Leeuwarden

Wilt u meer weten over onze aanpak met houten vloeren? Wilt u ook de mooiste en beste white wash vloer in Leeuwarden? Ga dan naar allround specialist in houten vloeren La Planche. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@la-planche.nl of WhatsApp op 06 150 889 55. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bijvoorbeeld over uw vraag over de kloostervloer in Leeuwarden.