Lamelparket

Meer dan 20 jaar La Planche

Zoekt u naar de beste kwaliteit lamelparket? Vakkundig gelegd en geleverd met volledige service en garantie? Ga dan naar La Planche. Wij zijn een bedrijf met tientallen jaren aan ervaring. Nou zijn er best collega’s die ook lang in het vak zitten. Wij maken echter het verschil door onze grondige aanpak. Wij kiezen namelijk zelf de bomen voor ons lamelparket en houten vloeren. In eigen beheer zorgen we dat deze bomen worden gezaagd en laten ze drogen in onze eigen faciliteit.
We weten op die manier precies wanneer het hout de juiste droogte heeft om verder te worden bewerkt. Met deze nauwgezette planning weet u vooraf altijd zeker dat u geen miskoop doet. Ons lamelparket is voor de volle 100% goed. Daar staat onze werkwijze garant voor. Wilt u weten op welke manier we bij u ook die fraaie houten vloer kunnen realiseren? Stuur ons dan een e-mail, zodat we contact met u op kunnen nemen. Contact in het weekend of avonduren? Geen probleem, laat het ons weten.

Specialist in bewerkingen

Bij La Planche kunnen we iedere gewenste bewerking voor lamelparket uitvoeren. Wilt u eens wat anders? Bijzonder lamelparket dat niemand anders heeft? Dan vindt u bij La Planche daartoe de mogelijkheden. Wij kunnen vele soorten bewerkingen met uw lamelparket uitvoeren. Daarnaast lakken en oliën we in vele kleuren. Wilt u kleuren combineren? We maken het zoals u wenst.

Een mooie sfeervoller vloer van lamelparket ?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

5 Redenen om te kiezen voor La Planche

Wij noemen u graag een aantal belangrijke redenen waarom u nou juist voor La Planche zou kunnen kiezen:

  • Alles in eigen hand. Van boom tot vloer
  • Ieder gewenste bewerking mogelijk
  • Alle RAL-kleuren leverbaar
  • Veel ervaring in lamelparket en houtvloeren
  • Voordelige prijzen en complete service en garantie

parket

Contact opnemen met La Planche over uw lamelparket

Wij zijn het beste te bereiken door het sturen van een e-mail. Daarvoor kunt u het e-mailadres info@la-planche.nl gebruiken. We nemen graag de tijd om de wensen met u door te nemen. Laat daarom bij voorkeur ook uw telefoonnummer achter. Door goed naar uw wensen te luisteren kunnen we ook u het perfecte advies geven. Ons advies is gratis en onze prijzen voordelig. Bijvoorbeeld als het gaat om lamelparket.