Kloostervloer

Vloeren met een natuurlijke, rustieke uitstraling

Bent u op zoek naar een mooie kloostervloer? Een kloostervloer met de natuurlijke, rustieke uitstraling kunnen we u leveren bij La Planche. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf met een compleet aanbod. Zo leveren wij uw kloostervloer niet alleen. We selecteren namelijk ook zelf de bomen die hebben gediend om uw kloostervloer te kunnen maken. Kappen en zagen doen we zelf. Uw kloostervloer heeft al maanden bij ons te drogen gelegen. Op het juiste moment gaan we over tot zagen en bewerken tot de gewenste eindvorm. Dat doen we op de manier, zoals u dat wenst. Zo bieden we elke keer opnieuw een uniek vloer die precies aansluit bij uw wensen. Overtuig uzelf en neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Op zoek naar een rustieke kloostervloer?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Kloostervloeren leggen

Het unieke karakter van de kloostervloer komt tot leven als we deze bij u komen leggen. Een rustige en natuurlijke uitstraling zijn de belangrijkste kenmerken van dit type vloer. Een perfecte afwerking zorgt ervoor dat u voor jarenlang plezier heeft van de door ons gelegde vloeren. Daarbij maakt de afwerkingsvorm niet uit. We kunnen alle RAL-kleuren leveren. Bijzondere bewerkingen, zoals trommelen, roken en walsen worden door ons beheerst. De afwerking past precies bij uw wensen, mogelijkheden en interieur. Wilt u weten hoe we ook bij u een kloostervloer realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We geven u de beste kwaliteit tegen een voordelige prijs. We leggen u graag persoonlijk uit hoe we dit mogelijk maken.

Andere vloeren bij La Planche

We bieden verschillende soorten mogelijkheden voor het leveren en plaatsen van uw nieuwe vloer. We beheersen de moderne en klassieke technieken. We noemen u een aantal van onze populaire producten:

  • Kloostervloeren
  • Eiken vloerdelen
  • White wash bewerkte vloer
  • Lamelparket in iedere RAL-kleur of olie
  • Klassieke parketvloer met visgraatmotief

Zelf uw vloer samenstellen. Laat ons uw wensen weten en wij geven u een vrijblijvend advies over uw opties.

kloostervloer

Meer weten over de mogelijkheden met een kloostervloer

We geven u bij La Planche graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden die we u te bieden hebben. Wilt u contact met ons opnemen? Gebruik hiervoor dan bij voorkeur ons e-mailadres info@la-planche.nl. Wij maken graag een persoonlijke afspraak met u. Daarbij nemen we uitgebreid de tijd om uw wensen door te nemen. Bijvoorbeeld als het gaat om uw belangstelling voor een kloostervloer.