Houten vloeren Joure

Houten vloer op maat in de gewenste stijl

In Joure op zoek naar de beste houten vloeren? White wash vloer? Parketvloer? Lamelparket? Kloostervloer? Of bijvoorbeeld juist die perfecte eiken vloerdelen of lamelparket? Bij La Planche bieden we u in Joure alles wat u zich maar wenst. Op het gebied van alle soorten houten vloeren zijn wij toonaangevend. Kent u ons in Joure al? Dan weet u vast dat we het gehele proces, van boom tot complete vloer, beheersen. Wij selecteren zelf de bomen. We kappen ze. Het drogingsproces vindt bij ons intern plaats. Het zagen houden we in eigen beheer. Precies die ene kloostervloer, parket of white wash vloer waar u naar op zoek was. Daar staan we voor bij La Planche. We geven u graag meer informatie als we voor u in Joure iets mogen betekenen. Bij La Planche zijn we namelijk uw specialist met meer dan 20 jaar ervaring.

Houten vloer kopen in Joure

La Planche is de specialist op het gebied van parket en andere houten vloeren in Joure. Onze vakmensen leveren uitsluitend kwaliteit en vakwerk en verkopen alle soorten houten vloeren. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste houten vloer. Zo verkopen wij onder andere houten parketvloeren en kloostervloeren. En wilt u niet zelf op de knieën om uw vloer te leggen dan kunt u uw houten vloer ook door ons laten leggen. Vraag wat de mogelijkheden zijn bij u in Joure.

Alle soorten bewerkingen zijn mogelijk

Vanuit onze kennis en ruime ervaring kunnen we u nauwkeurig adviseren over de meest geschikte soort bewerking. Dat kan de basis vloer in de olie zetten zijn. U krijgt precies het soort matheid (of glim) die u wenst. De breedte van de houten vloerdelen maken we op maat. De bewerkingen die meer ervaring vragen gaan eveneens door onze vaardige handen. Trommelen, walsen of roken? Stuk voor stuk technische bewerkingen die we regelmatig voor onze klanten uitvoeren. Wilt u daar meer over weten? Behoefte om ook in Joure de perfecte houten vloeren te laten plaatsen? Neem dan contact met ons op via een e-mail. Wij bellen of mailen u dan zo snel mogelijk terug om de mogelijkheden te bespreken.

Een mooie houten vloer in uw woning in Joure?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

De meest voorkomende houten vloeren

We zetten de meest gevraagde houten vloeren door onze klanten graag nog even voor u op een rijtje:

  • De white wash vloer
  • Parket
  • Eiken vloerdelen
  • Eiken lamelparket
  • De kloostervloer

Wij kunnen elke gewenste vloer bij u in Joure of elders leveren en plaatsen.

Houten vloer laten leggen in Joure

Naast het kopen van houten vloeren in Joure kunt u bij La Planche ook terecht om uw houten vloer te laten leggen. La Planche levert hoge kwaliteit parket en andere houten vloeren. Onze vakmensen leggen uw houten vloer snel en vakkundig, hierbij verliezen wij nooit de kwaliteit uit het oog.Naast het leggen van uw parket of andere houten vloer adviseren wij u ook in alles wat u moet weten op het gebied van onderhoud. Voor kwaliteit Schakelt u La Planche in.  Wacht niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Joure

Contact over uw kloostervloer of lamelparket in Joure

Graag geven we u meer informatie over de mogelijkheden. Ons advies is gratis en onze prijzen voordelig. Mogen we u daar binnenkort ook van overtuigen? U kunt het beste contact met ons opnemen door ons een e-mail te sturen naar info@la-planche.nl. U kunt ons ook bereiken op 06 150 889 55. Graag tot ziens bij La Planche voor eiken vloerdelen, lamelparket of white wash parket in Joure.