Houten vloeren

Van boom tot vloer bij La Planche

La Planche is uw specialist als het gaat om het complete plaatje. Wij nemen alles in eigen hand. We selecteren onze bomen voor de houten vloerdelen zelf. Zagen, kappen en drogen vindt in eigen beheer plaats. Zo weten we ook precies op welk moment de houten delen klaar zijn voor werking tot vloerdelen.
De bewerkingen voeren we uit zoals u dat wenst. Zo kunt u bijvoorbeeld al in een vroegtijdig stadium het proces dat moet leiden tot uw eindresultaat volgen.
Uiteraard hebben we ook een voorraad aan vloerdelen op voorraad. U zult immers niet maanden willen wachten totdat uw gewenste vloer kan worden geleverd en geplaatst?

Flexibiliteit en maatwerk bij La Planche

Bij La Planche vinden we het normaal dat we uw wensen tot in de kleinste details realiseren. Daar hebben we immers de ervaring en de vaardigheden voor. Tientallen jaren aan ervaring hebben ons geleerd hoe we precies en nauwkeurig kunnen zorgen voor een eindresultaat waar iedereen trots op mag zijn.
Vloeren die met vaardigheid en maatwerk tot stand komen. Daar staan we voor bij La Planche. Zullen we daar binnenkort eens verder over praten? Maak dan eens een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

La Planche - mooie duurzame houten vloeren

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Bewerkingen van uw houten vloeren

Bij La Planche zorgen we dat uw vloer precies zo wordt bewerkt als passend bij uw wensen. Ook de meer bijzondere bewerkingen voeren wij voor u uit. Een aantal voorbeelden hiervan:

  • Houten vloerdelen oliën, lakken
  • Trommelen
  • Schrapen en schuren
  • Walsen
  • Verstek zagen

We nemen graag met u de mogelijkheden en uw wensen door. Houten delen roken? Ook daar bieden we bijvoorbeeld mogelijkheden toe. De meeste bewerkingen van houten delen hebben we weleens gedaan. Reken daarbij op onze tientallen jaren ervaring.
We nemen de uitdaging graag aan om iedere keer opnieuw te zorgen voor een topresultaat waar u nog jarenlang tevreden over zult zijn.

TC 9

contact opnemen met La Planche voor uw houten vloeren

La Planche is uw specialist. Wij zorgen vanaf het bos tot oplevering voor de beste resultaten. Altijd volstrekt volgens uw wensen.
Wilt u de mogelijkheden met ons doornemen? Een vrijblijvende offerte ontvangen? Mail ons dan op het e-mailadres info@la-planche.nl.
Wij zijn uw specialist in houten vloeren.