Houten vloeren Heerenveen

Superkwaliteit houten vloeren

Zoekt u volledig maatwerk houten vloeren in Heerenveen? Daarvoor bent u in Heerenveen bij La Planche aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd bij u in de buurt van Heerenveen en zorgen voor compleet maatwerk. Bij La Planche beschikken we over meer dan 20 jaar ervaring. Ervaring met het uitzoeken van de bomen die uiteindelijk uw houten vloeren vormen. Ervaring met het drogingsproces van diezelfde eiken en andere bomen. Eiken vloerdelen die de basis vormen van uw fraaie nieuwe houten vloer. Maar zeker ook ervaring met het zagen en bewerken van de basis voor de white wash vloer of bijvoorbeeld zo’n fraaie kloostervloer. Wilt u weten wat we voor u in Heerenveen kunnen doen? Neem dan voor uw vragen of verzoeken op het gebied van houten vloeren contact met ons op. U vindt ons e-mailadres onderstaand.

Houten vloer kopen in Heerenveen

Denkt u eraan om een houten vloer te kopen in Heerenveen? La Planche is de specialist op het gebied van onder andere kloostervloeren en lamelparket. Wij leveren uitsluitend kwaliteit en vakwerk en verkopen alle soorten houten vloeren. Zo verkopen wij onder andere gerookt eiken vloeren en parket. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. En wilt u niet zelf op de knieën om uw parket of andere houten vloer te leggen dan kunt u uw houten vloer ook door ons laten leggen. Vraag ons wat de mogelijkheden zijn bij u in Heerenveen.

Alle soorten bewerkingen mogelijk

Als we zeggen dat we complete service leveren dan bedoelen we daarmee dat we het totale proces beheersen. Dat merkt u in Heerenveen als u met ons in gesprek gaat. Natuurlijk, er zijn veel vakkundige mensen die houten vloeren kunnen leggen. In tegenstelling tot het gros hebben we bij La Planche echter ook de knowhow in huis om u gericht te adviseren. Zo krijgt u die ene perfecte kloostervloer, eiken vloerdelen of bijvoorbeeld de white wash vloer die precies bij uw stijl en smaak past. We spreken bij voorkeur bij u thuis in Heerenveen af, zodat we precies in kunnen schatten hoe de nieuwe houten vloeren eruit komen te zien. Heeft u al eerder lamelparket of ander soort vloer bij ons aangeschaft? Dan komt u een volgende keer ongetwijfeld bij ons terug. Of het nu voor een nieuwe houten vloer in een andere woning is of voor het onderhoud aan bijvoorbeeld uw eiken lamelparket.

Een mooie houten vloer in uw woning in Heerenveen?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Alle soorten bewerkingen mogelijk

We kunnen alle soorten vloeren in Heerenveen leveren en plaatsen. Dat is echter niet alles. Kies bij ons ook voor een nauwkeurige bewerking die past bij uw wensen. Specialistische technieken die we beheersen zijn bijvoorbeeld:

  • Schrapen
  • Trommelen
  • Schuren
  • Schrapen
  • Roken

Houten vloer laten leggen in Heerenveen

Naast de verkoop van houten vloeren in Heerenveen kunt u bij La Planche ook terecht voor het laten leggen van uw houten vloer in Heerenveen. La Planche levert hoge kwaliteit Lamelparket en andere houten vloeren. Wij leggen uw houten vloer snel en vakkundig, hierbij verliezen wij nooit de kwaliteit uit het oog. Wilt u niet zelf op de knieën om uw vloer te leggen? Schakel dan La Planche in. Naast het leggen van bijvoorbeeld uw parket adviseren wij u ook in alles wat u moet weten op het gebied van onderhoud. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan.

Heerenveen

Contact opnemen over uw eiken parketvloer en lamelparket in Heerenveen

La Planche bereikt u voor vragen en opmerkingen op het e-mailadres info@la-planche.nl. Uiteraard niet alleen voor de eiken parketvloer of eiken lamelparket. Denk bijvoorbeeld ook aan onze white wash vloer of die fantastische parketvloer. Eigenlijk elke soort houten vloer dat u maar kunt bedenken. Wij maken het mogelijk. Graag overtuigen we u in Heerenveen ook van onze service en kwaliteit in houten vloeren.