Houten vloeren Groningen

La Planche voor uw maatwerk houten vloeren

Bent u op zoek naar maatwerk houten vloeren in Groningen? Een parketvloer? Lamelparket? Vakkundig gelegd parket? Een moderne white wash vloer? Of bijvoorbeeld eiken vloerdelen of lamelparket? Daarvoor bent u in Groningen aan het juiste adres bij La Planche. Wij zijn een bedrijf dat niet alleen de vloeren levert en legt. Wij werken namelijk van begin tot oplevering om de beste houten vloeren te kunnen leveren. Zoekt u bijvoorbeeld een kloostervloer in Groningen? Dan weten wij precies welke bomen hiervoor geschikt zijn. We hakken de boom. Zorgen dat de droging precies op het juiste moment wordt afgerond. Zagen vervolgens de planken en verwerken deze tot de basiselementen. Iedere soort bewerking is vervolgens mogelijk. Dan hebben we precies het juiste materiaal om ook bij u in Groningen die ene perfecte vloer te leggen. Als parket, lamelparket of bijvoorbeeld met eiken vloerdelen. Net even anders? Dat doen we bij La Planche dus door een werkelijk complete aanpak in houten vloeren.

Houten vloer kopen in Groningen

Wilt u graag een houten vloer kopen in Groningen? La Planche is de specialist op het gebied van onder andere lamelparket en eiken vloerdelen in Groningen. Wij leveren uitsluitend kwaliteit en vakwerk en verkopen alle soorten houten vloeren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Zo verkopen wij onder andere parket en eiken houten vloeren. En wilt u niet zelf op de knieën om uw vloer te leggen dan kunt u uw houten vloer gelijk door ons laten leggen. Vraag ons wat de mogelijkheden zijn bij u in Groningen.

Uw parket en white wash vloer in Groningen bewerkt

Alle soorten houten vloeren kunnen we precies zo afleveren als u dat wenst. Niet gewoon parket leggen, maar exact de juiste bewerking. Technieken worden door ons gebruikt om precies die ene perfecte vloer bij u in Groningen en elders te kunnen leggen. Trommelen, walsen, roken of schrapen van uw parket? Stuk voor stuk technieken die we volgens uw wensen uitvoeren. Misschien heeft u niet direct een idee wanneer welke techniek wordt gebruikt. Neem dus contact met La Planche op in Groningen om uw wensen te bespreken. Dan weten wij wel welke techniek daar het beste bij aansluit. Zo kunt u bij elk soort vloer dus precies het gewenste eindresultaat krijgen.

Een mooie houten vloer in uw woning in Groningen?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

De populairste houten vloeren bij La Planche

Onze populairste producten voor u op een rijtje:

  • Parket
  • Eiken lamelparket
  • White wash vloer
  • Eiken vloerdelen
  • De kloostervloer

Staat de door u gewenste vloer hier net niet bij? Neem dan contact met ons op en leg ons uw wensen voor. La Planche realiseert iedere wens waar het gaat om perfecte houten vloeren.

Groningen

Houten vloer laten leggen in Groningen

Wij doen meer dan alleen het verkopen van houten vloeren en parket in Groningen. Zo kunt u bij La Planche ook uw houten vloer laten leggen in Groningen. La Planche levert hoge kwaliteit houten vloeren. Wij leggen uw lamelparket of eiken vloerdelen snel en vakkundig, hierbij verliezen wij nooit de kwaliteit uit het oog. Wilt u niet zelf op de knieën om de vloer te leggen? Schakel dan La Planche in. Naast het leggen van uw houten vloer adviseren wij u ook in alles wat u moet weten op het gebied van onderhoud van uw houten vloer. Wacht niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contact opnemen met La Planche in Groningen

La Planche is het beste te bereiken via het e-mailadres info@la-planche.nl. Wij nemen dan contact met u op om de wensen te bespreken en de vragen te beantwoorden. Graag tot ziens om ook bij u in Groningen de optimale houten vloeren te komen leggen.