Gerookt eiken

Kleurverandering zorgt voor unieke uitstraling

Bent u op zoek naar gerookt eiken? Eiken dat is gerookt geeft de bijzondere uitstraling die iedere vloer uniek maakt, Bij La Planche zijn we gespecialiseerd in het roken van eiken. Wij zijn een bedrijf dat zorgt dat van het prilste begin af aan uw nieuwe vloer wordt begeleid. We kiezen de bomen. Kappen en zagen doen we zelf. Voor het drogen van het hout hebben we een eigen ruimte. We weten precies hoe lang het eikenhout en de andere houtsoorten moeten drogen, voordat ze geschikt zijn voor de door u gewenste toepassing. De bewerkingen doen we, nadat we weten wat uw wensen zijn. Gerookt hout geeft u daarbij de bijzonderheid voor de vloer die juist uw nieuwe vloer onderscheidend maakt. Onderscheidend. Dat is ook de aanpak die we bij La Planche hanteren. Om te zorgen voor de unieke kwaliteit die ook ons zo bijzonder maakt.

Hoe wordt gerookt eiken gemaakt?

In eiken zit een looizuur. Door het gebruik van een looizuur reagens vindt er een chemische reactie plaats. Bij La Planche weten we door deze bewerking precies de juiste kleurtoon te bereiken. Het is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en stijl hoe diep de kleurintensiteit van gerookt hout wordt. Dat stemmen we vooraf met u af. We weten welke delen van het eiken meer of minder looizuur bevat. Dat bepaalt uiteindelijke mede de manier van behandelen. Gerookt eikenhout krijgt een een natuurlijke uitstraling dan wanneer de kleurtonen worden nagebootst met olie. Voor een echt bijzonder resultaat raden wij aan om te laten roken. Diepere kleuren en een natuurlijk ogend resultaat zullen uw deel worden. U kiest voor de kwaliteit van La Planche als het echt bijzonder en uniek moet worden.

Op zoek naar gerookt eiken voor uw vloer ?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Eiken dat is gerookt en nog veel meer bij La Planche

Vanuit onze locatie in het Friese Dokkum bedienen we klanten door heel Nederland. Ook voor deze producten en soorten bewerking kunt u bij ons terecht:

  • White wash
  • Kloostervloer met perfecte natuurlijke uitstraling
  • Vloerdelen in verschillende lengtes en breedtes
  • Afwerking in alle RAL-kleuren
  • Schrapen, walsen, trommelen en schuren/oliën

Zoekt u ook een bijzondere toepassing? Neem vrijblijvend contact op met La Planche. Wij nemen graag de tijd voor u.

gerookt eiken

Neem contact op over de gerookt eiken vloerdelen

Meer informatie geven we u graag persoonlijk. Neem voor meer informatie en het maken van een afspraak contact op met e-mailadres info@la-planche.nl. La Planche? Uw specialist in gerookt eiken.