Gerookt eiken vloer

Bijzonder natuurlijke uitstraling door bewerking looizuur

De mooiste gerookt eiken vloer? Zoekt u daarnaar en wilt u een specialist inschakelen? Gerookt eiken is een specialisme van La Planche. Wij zijn een allround bedrijf in Dokkum. De vloer die het beste bij u past vindt u bij ons. Dat kan zijn omdat u de beste kwaliteit wenst of iets bijzonders zoals gerookt eiken wilt. Wilt rekenen op kennis en ervaring. Wij nemen voor u de tijd. Onze aanpak is volkomen allround. Lees hieronder verder over onze expertise, aanpak en ervaring. Kent u onze aanpak al en wilt u direct een afspraak maken over uw nieuwe of te renoveren vloer? Neem dan met een e-mail contact met ons op. Bijvoorbeeld met een vraag over het looizuur in gerookt eiken.

Alles onder één dak voor uw gerookt eiken vloer

Bij La Planche beheersen we het gehele proces. Van het kiezen van de boom tot het opleveren van uw vloer. Of dat nou gerookt eiken of een ander soort houten vloer is. Dat maakt voor ons niet uit. We zorgen dat het eindresultaat precies zo wordt als u wenst. Wij kunnen de optimale resultaten behalen doordat we de bomen zelf hebben uitgekozen. Als deze eenmaal zijn gekapt komen ze bij ons in de droging. Dit proces duurt altijd minstens enkele maanden. Als het hout voldoende is gedroogd, verwerken we het tot planken en vloerdelen. Om het effect van verouderd eiken te krijgen wordt het aanwezige looizuur doormiddel van roken bewerkt. U krijgt hierdoor een bijzondere en natuurlijke uitstraling. De meeste bedrijven zullen u vertellen dat het gebruik van kleurolie hetzelfde effect geeft als het roken. We laten u echter graag zien dat er wel degelijk een duidelijk verschil waarneembaar is. De techniek, zoals wij deze gebruiken, zorgt namelijk voor die natuurlijke uitstraling. De kleurtonen zijn dieper en sprekender.

Wilt u een mooie gerookt eiken vloer laten maken?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Wat kiest u voor op de vloer?

Er zijn natuurlijk talloze toepassingen. Van spotgoedkoop laminaat tot de meest verfijnde parketvloeren in visgraatmotief gelegd. Bij La Planche gaan we voor een constant hoge kwaliteit. Zonder dat u hier hoofdprijs voor moet betalen. U kunt bij ons uitstekend terecht voor:

  • White wash bewerking
  • Een kloostervloer met rustige, natuurlijke uitstraling
  • Eikenhouten vloerdelen
  • Lamelparket
  • Alle bijzondere bewerkingen

gerookt eiken vloer

Contactgegevens voor de gerookt eiken vloer

Voor uw vragen en verzoeken over de beste houten vloeren gaat u naar La Planche. U bereikt ons op mailadres info@la-planche.nl. Wij zijn uw specialist voor de gerookt eiken vloer.