Eikenhouten vloer

Specialisten pur sang

Zoekt u naar die ene bijzondere eikenhouten vloer? De kans is dan groot dat u die gewenste vloer met eikenhouten delen vindt bij La Planche. Wij zijn een specialist in houten vloeren. Wij zijn bijzonder, omdat we het gehele proces, van boom tot vloer, helemaal zelfstandig doen. De eikenhouten delen komen van bomen die we zelf hebben uitgezocht. De droging vindt plaats in onze eigen productie. Op maat zagen en bewerken doen we eveneens zelf. Zo komt het tot een vloer van de beste kwaliteit. Daar staan we voor garant. Reken daarbij op onze kennis en kunde. Eikenhouten vloerdelen zijn voor ons een dagelijkse bron van inspiratie en kennis. Hout is immers een levend product met unieke kenmerken. Die weten we iedere keer opnieuw te benutten. Zo kunnen wij u voorzien van de best denkbare vloer.

Elke gewenste afwerking is mogelijk

Bij La Planche kunnen we een afwerking in alle RAL-kleuren of olie uitvoeren. Daarnaast is de afwerking met bijzondere methoden ook mogelijk. Denk hierbij aan roken of bijvoorbeeld in motief schrapen.

Op zoek naar een eikenhouten vloer die lang meegaat?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Welke stijlen zijn mogelijk bij de eikenhouten vloer

Om een vloer van eikenhouten delen de unieke look and feel te kunnen geven kiest u de stijl die bij u past. Bekende toepassingen zijn:

  • Een kloostervloer
  • Visgraatmotief
  • White wash parket
  • Lamelstroken
  • Afwerking in vol glimmend of mat

Deze afwerking past natuurlijk volkomen bij uw persoonlijke voorkeur. Voor de een is dit zo glimmend mogelijk. Terwijl voor anderen een matte afwerking de voorkeur geniet. Een zwaar verouderde look of juist subtiel. Het is maar net wat uw voorkeur geniet. Wij geven u graag vrijblijvend advies voor een vloer passend bij uw interieur.

eikenhouten vloer

Contactgegevens van La Planche voor uw eikenhouten vloer

Wij nemen graag de tijd voor u. Om die reden kunt u ons bij voorkeur bereiken met een e-mail op info@la-planche.nl of WhatsApp op 06 150 889 55. Wij beantwoorden uw vragen en verzoeken zo snel mogelijk. Laat dus in uw bericht ook uw telefoonnummer en gewenste bereikbaarheid achter zodat we u op uw moment terug kunnen bellen. Kantoortijden bestaan voor ons niet. La Planche is daarmee uw flexibel werkende specialist.