Eiken vloerdelen

De mooiste vloeren van de vloerenspecialist

Zoekt u eiken vloerdelen? Wilt u de beste kwaliteit en de voordeligste prijs? Die vindt u dan bij La Planche. Wij zijn een bedrijf dat vloerdelen van de beste kwaliteit levert. Daarbij is eiken een van onze populaire houtsoorten. Wij zijn specialist, omdat we het gehele proces in eigen beheer uitvoeren. Dat begint al bij de selectie van de bomen. De eiken die uiteindelijk worden gebruikt voor uw vloerdelen hebben we zelf gekapt en gezaagd. Op onze locatie in Dokkum worden de eiken vervolgens gedroogd. Het zagen van de vloerdelen doen we vervolgens in onze zagerij. Uiteindelijk komen we ook zelf de vloerdelen bij u leggen. Op deze manier zijn we onderscheidend in onze aanpak. Met La Planche weet u van begin tot het einde dat er wordt gezorgd dat uw eiken vloerdelen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Bij de klant op locatie

Het is onze gewoonte om uitgebreid met u de wensen door te nemen voor de nieuw vloer. Eiken is een populaire houtsoort. Veel klanten kiezen ervoor om het eiken te laten bewerken op een manier die volledig aansluit bij de eigen stijl. We luisteren daarom ook graag naar uw voorkeuren. Wilt u een advies over de stijl die past bij uw type interieur? Daar gaan we graag met u voor zitten. We willen immers allebei dat u een eindresultaat krijgt waar u voor lange tijd plezier en wooncomfort aan beleefd? Heeft u de vloerdelen eenmaal gekozen, dan zorgen wij dat deze bij u vakkundig worden gelegd. U krijgt volledige service en garantie op al onze producten en diensten. Dat vinden we vanzelfsprekend. Over de prijs hoeft u niet in te zitten. Wij zorgen voor een scherp geprijsd aanbod.

Mooie eiken vloerdelen voor een duurzame vloer

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Bewerking op alle denkbare manier

Bij La Planche gebruiken we alle mogelijkheden om uw vloer de gewenste look & feel te kunnen geven. Denk hierbij, bijvoorbeeld aan het volgende:

  • Matte of glimmende afwerking en alles daar tussenin
  • Oliën en schuren
  • Roken
  • Schrapen
  • Walsen en trommelen

eiken vloerdelen

Contact opnemen over uw eiken vloerdelen

La Planche is uw specialist als het gaat om vloeren van de beste kwaliteit. Het gehele proces wordt door ons in eigen beheer uitgevoerd. Daardoor kunnen we u de beste kwaliteit en toch een voordelige prijs bieden. Wilt u weten welke mogelijkheden we te bieden hebben? Wilt u wellicht uw persoonlijk wensen aan ons kenbaar maken? Een vrijblijvend advies ontvangen? Mail dan met La Planche op het e-mailadres info@la-planche.nl. Wij zorgen voor de mooiste eiken vloerdelen en andere houten vloeren.