Eiken lamelparket

Vloeren; van boom tot gelegd resultaat

Mogen we u de beste kwaliteit eiken lamelparket leveren? Wij zijn La Planche. De beste kwaliteit lamelparket. Eiken die we zelf hebben geselecteerd voor uw vloer. Met onze aanpak zijn we anders en completer dan onze collega-bedrijven. We kiezen onze eiken en andere bomen zorgvuldig. Kappen en zagen doen we zelf. De houtzagerij begint met het maken van uw lamelparket nadat het eiken hiervoor precies de juiste drogingstijd heeft gehad. Is het lamelparket eenmaal gefabriceerd? Dan kunnen we er bij u op locatie nog de finishing touch aan geven. Daarvoor hebben we ervaren vakmensen in huis. Mogen we u binnenkort ook overtuigen van onze kwaliteit en voordelige prijzen?

Eiken lamelparket leggen en afwerken

Bij La Planche zorgen we dat uw lamelparket of andere vloer er precies zo uit komt te zien als u wenst. Wilt u glimmend? Een matte afwerking van uw eiken vloer? Lamelparket in een bepaalde kleur? Dit kunnen we allemaal voor u regelen. Vooraf of tijdens het leggen bij u in huis of kantoor. Onze mensen beschikken over meer dan 20 jaar ervaring en beheersen iedere klassieke en moderne bewerking van het lamelparket. Natuurlijk bewerken en oliën/lakken we niet alleen. We zorgen ook voor een afwerking als het gaat om schrapen, trommelen en walsen. Wilt u de vloer laten roken? Ook dat is een techniek waar u bij La Planche voor terecht kunt.

Op zoek naar kwalitatief eiken lamelparket?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Het assortiment van La Planche

Wij zijn uw specialist in houten vloeren. U kunt bij ons terecht voor klassiek en modern. Voor de volgende producten en bewerkingen zijn wij uw specialist:

  • Levering van vloeren in alle RAL-kleuren
  • White wash eiken vloeren
  • Klassiek parket
  • Visgraat motief
  • Kloostervloeren

Eigenlijk bent u voor ieder soort houten vloer bij La Planche aan het juiste adres. Neem contact met ons op om uw persoonlijke mogelijkheden en wensen te bespreken.

Neem contact op met La Planche over uw eiken lamelparket

We gaan graag met u in gesprek over uw wensen voor de houten vloer. Doe een beroep op ons als het gaat om de beste kwaliteit en service. Door het beheer van het proces in eigen hand te houden zorgen we voor controle en voordeel. Voordeel weten? Afspraak maken? Stuur ons een E-mail op het e-mailadres info@la-planche.nl Bij La Planche zorgen we voor het beste eiken lamelparket en de voordeligste prijs.

eiken lamelparket