Houten vloeren Drachten

Over La Planche

Zoekt u de ideale leverancier van houten vloeren in Drachten? Dan kunt u daar uitstekend voor terecht bij La Planche. Wij zijn een specialist in parket en (eiken) vloerdelen in de regio Drachten. Wij zijn bijzonder omdat we het volledige proces van boom tot vloer voor onze rekening nemen. De bomen voor uw white wash vloer bijvoorbeeld hebben we zelf uitgezocht en gekapt. Het drogingsproces van het hout voor het lamelparket heeft onze voortdurende aandacht. Hierdoor weten we precies wanneer bijvoorbeeld het hout voor de parketvloer kan worden gezaagd. De eiken vloerdelen worden op exact het juist moment gezaagd en bewerkt. Dat ziet u terug in het resultaat. Alle houten vloeren van La Planche zijn daarmee verzekerd van de best mogelijke kwaliteit. Mogen we u in Drachten hier binnenkort ook van overtuigen? Neem dan contact met ons op door het sturen van een e-mail. Ons e-mailadres vindt u onderstaand.

Houten vloer kopen in Drachten

Wilt u een houten vloer kopen in Drachten? La Planche is de specialist op het gebied van onder andere eikenhouten vloeren en eiken lamelparket in Drachten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Wij leveren uitsluitend kwaliteit en vakwerk en verkopen alle soorten houten vloeren. Zo verkopen wij onder andere parket, eikenhouten vloeren en kloostervloeren. En wilt u niet zelf op de knieën dan kunt u uw houten vloer gelijk door ons laten leggen. Vraag ons wat de mogelijkheden zijn bij u in Drachten.

Houten vloer naar uw wens

Door onze jarenlange ervaring in houtbewerking kunnen we ook de meest bijzondere technieken in houtbewerking toepassen. Heeft u dus bijzondere wensen voor uw houten vloer? Dan is het zeker aan te raden om hier eens met La Planche over door te praten. Technieken zoals roken en trommelen zijn bij ons vaak voorkomend. Evenals bijzondere toepassingen, zoals walsen en schrapen. Laten we niet vergeten dat we de matheid van de uitstraling van uw vloer goed kunnen bepalen. Kent u de situaties waarin de parketvloer of te glimmend of te mat is? Met La Planche voorkomt u dit.

Een mooie houten vloer in uw woning in Drachten?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Ons aanbod in Drachten

Wij leveren verschillende soorten houten vloeren. Ook voor u in Drachten vindt u vast uw favoriet tussen dit aanbod:

  • Eiken lamelparket
  • Eiken vloerdelen
  • De degelijke parketvloer
  • Een white wash vloer
  • De kloostervloer

We merken dat met name de laatste tijd de white wash vloer en de kloostervloer enorm populair zijn. Wilt u met ons doorpraten over uw wensen voor een ander soort vloer in Drachten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De kans is groot dat we uw ideale vloer kunnen leveren. En het plaatsen in Drachten natuurlijk.

Houten vloer laten leggen in Drachten

Wij doen meer dan alleen het verkopen van houten vloeren in Drachten. Zo kunt u bij La Planche ook uw houten vloer laten leggen. La Planche levert hoge kwaliteit eikenhouten vloeren. Wij leggen uw houten vloer snel en vakkundig, hierbij verliezen wij nooit de kwaliteit uit het oog. Wilt u niet zelf op de knieën om uw vloer te leggen? Schakel dan La Planche in. Naast het leggen van bijvoorbeeld uw eiken lamelparket adviseren wij u ook in alles wat u moet weten op het gebied van onderhoud. Wacht niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Drachten

Ook de perfecte houten vloeren in Drachten

Wilt u in Drachten binnenkort ook zo’n fraaie parketvloer? Een white wash vloer? Of misschien toch die mooie kloostervloer? Neem dan vrijblijvend contact op met La Planche. Wij zijn uw specialist als het gaat om alle soorten houten vloeren. Kies voor ons, omdat u de beste kwaliteit en service wenst. U kunt ons een e-mail sturen via het e-mailadres info@la-planche.nl. Wij zorgen ook bij u in Drachten voor de beste houten vloeren.