Houten vloeren Dokkum

Allround professionals voor uw nieuwe houten vloer

Bent u in Dokkum op zoek naar de beste kwaliteit houten vloeren? Kies dan voor de complete service van La Planche in Dokkum. Wij zijn een allround bedrijf in eiken vloerdelen, en andere houten vloeren. Met allround bedoelen we ook echt allround. Wij beheersen het gehele proces. Uw nieuwe lamelparket komt van bomen die wij precies kennen. Die hebben we namelijk zelf geselecteerd. Eiken vloerdelen? Dan weten we ook precies welke eiken daar als basis voor hebben gediend. Dat maakt ons net even anders dan onze collega-bedrijven. Of zeg maar gerust: volstrekt anders. De boom wordt gekapt. De droging precies in de gaten gehouden. Op maat gezaagde planken worden bewerkt. In iedere toepassing die u maar wenst. Alle RAL-kleuren kunnen wij leveren. Ieder bewerking bereiden we voor in Dokkum. Het leggen van de vloer is onze passie. Uw nieuwe white wash vloer, de kloostervloer of bijvoorbeeld het lamelparket? Die laat u natuurlijk door La Planche in Dokkum plaatsen!

Houten vloer kopen in Dokkum

Wilt u graag een houten vloer kopen in Dokkum? La Planche is de specialist op het gebied van onder andere eiken vloeren en parket in Dokkum. Wij leveren uitsluitend kwaliteit en vakwerk en verkopen alle soorten houten vloeren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Zo verkopen wij onder andere Lamelparket, kloostervloeren en gerookte eiken vloeren. En wilt u niet zelf op de knieën dan kunt u uw houten vloer gelijk door ons laten leggen. Vraag ons wat de mogelijkheden zijn bij u in Dokkum.

Soorten bewerkingen van hout

In onze productie in Dokkum kunnen we iedere vorm van bewerking voor u uitvoeren. Het is maar net wat uw wensen voor de parketvloer, kloostervloer of eiken lamelparket zijn. Olie die diep in de poriën van de houten vloerdelen dringt? Schrapen, roken, walsen en trommelen? Stuk voor stuk methoden die u in eerste instantie misschien niets zeggen. Wij beheersen de technieken echter als geen ander. Voor u levert dat altijd het eindresultaat op waar u op had gehoopt. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Een mooie houten vloer in uw woning in Dokkum?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Houten vloeren in Dokkum met ruime keuze

We kunnen houten vloeren in elke denkbare afwerking leveren. In ons assortiment vindt u zeker:

  • Een parketvloer
  • Lamelparket
  • Eiken lamelparket
  • Eiken parket en vloerdelen
  • De perfecte kloostervloer

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de meest populaire houten vloeren van dit moment. Daarbij is de white wash vloer een absolute topper van het moment.

houten vloeren dokkum

Houten vloer laten leggen in Dokkum

Wij doen meer dan alleen het verkopen van houten vloeren in Dokkum. Zo kunt u bij La Planche ook uw houten vloer laten leggen in Dokkum. La Planche levert hoge kwaliteit parket en eiken houten vloeren. Wij leggen uw houten vloer snel en vakkundig, hierbij verliezen wij nooit de kwaliteit uit het oog. Wilt u niet zelf op de knieën om uw vloer te leggen? Schakel dan La Planche in. Naast het leggen van bijvoorbeeld uw parket in Dokkum adviseren wij u ook in alles wat u moet weten op het gebied van onderhoud van uw houten vloer. Wacht niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact op met La Planche in Dokkum

We geven u graag meer informatie over de mogelijkheden. Voor uw parketvloer, eiken vloerdelen of die ene perfecte kloostervloer gaat u naar La Planche in Dokkum. U kunt uw vraag of opmerking sturen naar het e-mailadres info@la-planche.nl of WhatsApp op 06 150 889 55. Moet het net allemaal een stukje persoonlijker en unieker zijn? Ga dan naar La Planche in Dokkum.